CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Wednesday, April 27, 2011

Ceritera final paper last~




Di suatu malam di bilik 020b, apiz n bieha (bukan name sebenar) yg konon nye nk study la kan..

bieha: pis, jom2 study!

apiez: lek Lu..awl lg bwu 9.30. kte mLantak Lu kang kte study r..huhu

Mereka pon melantak sambil m'fb kn diri dan sambil menonton kan movie. Selesai je melantak jam pon sudah menunjukkan puk0l 10.15. Mate masing2 tidak beralih alih dr mengadap lappy masing2.

bieha: wei bLe la doe kte nk stdy ni. Da kol bpe da siak..

apiez: skg kol bpe? Laa..bwu 10.15..10.30 kang kte stat stdy..hahah

bieha: siak je ko..xgne..hahaha

Jam 10.50...(da telajak cket plak syok sgt kn online2)

apiez: woi bie jom r stat stdy. Da kol 11 da sey...

bieha: ala..jap2..best plak ctew ni..

apiez: xyah tgk la ctew ni. Ending dye t hero 2 mati. Aku da tgk da.

bieha: yeke..eley kau xyah nak kencing aku la pis. Ko nye ctew sume mati je.

apiez: ape lak aku kencing. Btol la aku da tgk da. Mati excident t dye.

bieha: xpe kau bg aku tgk lu jap. Aku skip2 je..heheh..

Bieha menyambung bLik stdy muvie nye dan apiez menyambung m'online meneruskan usahe nye untuk menonton bola secara online pada mlm itu dan sambil2 itu dye membuka note dgn hasrat untuk membace nye sedikit.

bieha: ape la yg ko bce 2 siak..

apiez: aku pon xtaw ape yg aku bce sey. Dari tdy x beralih alih muke srat nye. Page yg same je dari tdy..da dkt setengah jam itu je. hahahaha.. bLE la nk stdy mangkok??

bieha: jap r. aku nk tggu smpai hero dye ni mati lu..hahah

apiez: pale ho ko..hahah. .aku mmg konpem dye mati nye. xmati p0n aku kate dye mati gak. hahaha

bieha: budus..hahaha..xpe LEk r. skg bwu kol bpe..Ehh?? da dkt kol 1lbey la..otak dye..hahaha

(sedau xsedau mase berlalu dgn pntas sekali)

apiez: ala..bru kol 1..awl lg. s0k kn paper kte ptg. byk mase lg kn..Ley tgk byk muvie lg. hahaha (berkate2 smbil membuat mate keatas dan tgn ke dada)

bieha: aah la.. kte ade byk mase lg. ade lg 32 jam..byk lg mase 2. Lbey 24 jam..hahah

apiez; bt0l2..apelah sgt kan setakat paper Abg IS ni. Mzty dye tLg kte nnt gak. markah lbey dye bg..hahaha

bieha: aah.. mmg 'lbey' sgt markah yg dye bg kte t.. kte kn student kesygn dye an..hahah (berkate2 smbil membuat mate keatas dan tgn ke dada)

apiez: hahaha..taw xpe..mmg gmilang dan berbilang2 la mark kte t..ahakz

Akhirnye dLm Lbey kurang puk0l 3 pg bwu la mereka memulakan operasi stdy menstdy mereka. But stdy mereka tdak lame n tidak smpai 1 jam pon mereka sdah pergi mensleep kn dri kerana berasa sgt seronok dgn "kesenangan" soklan2 past sem yg mereka buat..Dan berazam n memasang niat utk stdy pada ary es0k nye..Stdy la sgt an..hahaha

Dan pada hari yg dinantikan exam pon bermula..

Mereka akhirnye dpt menjawab soklan fnal itu dgn relax nye dan gemilang nye. Ciap ley termenung2 dan tid0w2 tnpa rse bersalah krana soklan2 nye terlalu “senang” bg mereka..hahaha

Ape pon xley la..=)

MorAL yg dpt dik0ngsi=> study la bet0L2 tyme nk exam. Klo x nnty k0wg mzty ngAnga je tyme jwab paper :))


No comments:

Post a Comment