CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Thursday, December 1, 2011

SUDUSE(Super Duper Senior) Reggae Reggae

Ahah..a new semester begin! tak sangke da jdi senior da pon. Super Duper Senior(SUDUSE) gitu. Cam xcaye je kan. Pejam celik pejam celik da part 6 da rupenye. Lame da xupdate blog ni. Maklum la cuti2 semester ni buzy cket. Carrier woman la katakan. Entry kali ni sebenarnye tak de nak cite pe pon. Tgk tajuk entry xley bla kan. Saje je suke2 letak cam tu. Aku punye blog. Ade aku kesah ke??HAhahA.. K la u ollz, nak share cket je time2 g reggae2 ngan dak2 claz ari 2. Awal sem ni base la kua enjoy2 reggae2 maklum la duet ngah byk. OKB la katekan. Nanti da ujung2 sem mula lah sume duduk nganga je pndang kiri kanan. POket sume da kosong la katekan. Okeyz berbalik pada citew g enjoy2 2, kitorang sume g overnite Malacca. Macam2 la yg kitowng buat bile sampai sane. G karok, jalan2 tanpa hala tujuan, shoping menyoping, then malam wat babique(BBQ). Mang seronok la. Bertambah la seronok nye kete yang aku nek ngan beberape orang mmbe aku tu sgt la bestnye. Bley bawak laju smpai meter rosak macam kerete sp0rt. Air-cond dye 'sejuk' giler. Radio plak macam kat disco 'kuat' nye.(paham2 sendirila ea ape makud aku 2)HAhAHA..Tapi mmg best bukan senang nak rase kete cam tu. Rase sangat ser0nok la plak dapat gathering ngan mmbe2 cam tu. Bukan selalu buat tu. Hope dpat la buat lg cam tu. Sume dak2 claz dpat f0ll0w skali. Ari tu xramai yg ek0t. Tapi ok la. Seronok gak. Okeyz, ni ade la sedikit pic2 yg sempat kitowg gedik2 amek. Bley la layan...








No comments:

Post a Comment