CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Tuesday, January 31, 2012

Have fun with my beloved family!


Mase cuti Chinese New Year ari tu, we all satu family and sedare mare sume g la beronggeng-ronggeng kat Pantai Kemunting, dekat2 ngan Pengkalan Balak, Kuala Sungai BAru tu. Da tak de keje len da sume kan. Gi la holiday kat situ. Pakcik2 and makcik2 nye yang sibuk nak g holiday.Nak berBBQ la katenye.HAHA..Tapi memang best la. Bukan senang nak holiday beramai-ramai ni ngan sedare mare sume. Masing-masing sume sibuk. Ble ntah free. Ni pon kene plan awal2 kalau tak memang xde nye. sume sibuk keje. Seronok memang seronok but yang tak seronok nye family len, sedare mare len ade yang tak de. Kalau sume ade lagi meriah. Memang havoc la kan.HAHA..Tengah kitorg sume seronok-seronok buat Bbq malam tu, ayah aku plak kene panggil keje. HAHA..Memang kesian la. Tengah excited2 membakar2 dye plak kene keje. BAru nak stay sane malam tu da kene balik rumah.Huhu..Jom layan pic2 yang sempat aku snap ni..Let's check out!


Kemunting Beach Resort




My M0m(baju biru) and My Aunt
  Ni kakak2 sedare saye..

Tak mandi dapat rase air laut pun cukupla..

lepak2 kat kedai makan jap.

Gedik2 cket.

 With my sister..



Orang2 kuat bbq. kitorang taw makan je.HAHA

Budak paling kuat melantak


 Sume kelaparan ni..
Nampak gembirakan??orang tgh sibuk bbq kitorg plak gembira2 mandi kat swimming pool ni.HAHAH
Ade kate kitorg buang tebiat mandi tgh2 malam..


Xdapat nak mndi laut.=( da nak kene blik segamat.

Termenung mengenang naseb

Pehh Hot la mereka.HAHAh




Tengah mandi ley tertid0 lak.

No comments:

Post a Comment