CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Sunday, February 26, 2012

Dinner last sem IMS

Tibe-tibe je rase sedih bile sebut pasal last sem ni.. Tak sangka cepat je mase berlalu. Da nak abes da study kat uitm segamat ni. Lagi seminggu je da start study week. Then teros final and after final sume da start semester break. Cakap je semester break da nak start mesti gembira bukan kepalang. Tapi tu dulu time kecik2, zaman mude2 dulu..Sebelum masuk part 6. Bile da naik je part 6, sebut pasal semester break mmg la xsabar, tapi mesti rase sedih punye bila da nek semester break. Yela..pas ni sume da bawak haluan masing-masing ikut course yang diorangminat. Ade yang ke sana, ade yang ke sini. Berpecah sudah semua clazmates JIM1106A..Ntah bila agaknye dapat jumpe balik agaknye kan..Jom la check out pic2 gedik yang kami snap time dinner ims aritu. Ni dinner last kami di uitm segamat ni sebagai warga IMS..peace;)


Sebelum g dinner kene mek gamba dulu..HAHA

With Aaie



Bile sume da ciap baru ley gerak g dinner. Tapi before that kene amek gmba dulu


Depan pintu DST pon kene mek gmba dulu.HAHAH


Hot yaw!!



Sume wat muke cam itik


My lovely clazmates..!


The legend JIM1106A

Last pose..












No comments:

Post a Comment