CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Wednesday, March 14, 2012

I'm Freeeeeeeee..!

Wahhh..! Pejam celik pejam celik da abes da semester 6 kat Uitm Segamat ni. Xsangke kejap je da 3tahun kat sini. Terasa seronok bile paper da abes. Terasa lapang sangat. Da xde da pas ni nak stay up malam2 study. I'm freeeeee...! Rase nak jerit je kuat2 i'm free.. kat atas batu tepi laut kat pantai puteri tu..Haha. Tapi seronok seronok gak sedey sedey gak. sedey sebab nak berpisah ngan kawan kawan. adek roomate yg baek. Wargghhh..! SEDEY la. 3tahun kot kitorg kawan. Mzty la close kan. Sume 1 claz xpenah tukar2 claz plak tu dari part 1. Mzty rindu gile nanti. Sob Sob Sob:'( Dengan rakan rakan sekelas laen citew nye, Ngan rakan rakan yang satu kolej tu laen citewnye. Close kot kami. Rindu kat mereka nanti.Mane x kan, makan sepinggan, minum secawan, tidow sebantal,sekatil..macam2 kitorang wat sesame. Kais pagi makan pagi, kais petang kadang xmakan kitorang, Ngan adek rooomate yg best sem ni lg. Mcm2 kami wat sesame. Rinduu nyee.. Baru sehari dok mah da tersa rindu. Bila terasa rindu kusebut namamu dengan harapan kau kan muncul dalam tidur..Cewwah. Kan da ternyanyi plak. HAha.. I;m free now. Free for about 6month. What am i going to do??Penink, (@_@) Rindu kat membe rindu gak. but i should think also what im gonna do during my 6month semester break ni. Soo long bebeh..!haha ok, Whatever pon, hidup perlu diteruskan.. So Gud Luck rakan rakan. Semoga korang akan berjaya dalam ape jua bidang yang korag ceburi. Love you all bebeh..! :D

No comments:

Post a Comment