CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Thursday, December 6, 2012

Finally.. Alhamdulillah :D

Alhamdulillah thanks to Allah finally i am officially Diploma holder.. Pejam celik pejam celik da lebih 3 tahun da aku habes diploma ni. And now, i become a Bachelor of Science in Record Management. Da jadik student dgree plak skang. Macam tak percaya je kan. Cepat je masa tu berlalu. Sekarang aku da officially diploma holder lepas je convocation aku 28/11/2012 ari tu. Seronok tak terkire la. Yela da konvo katekan. First time konvo kot. Greatest moment in my life. *Big Smile :D Tapi time konvo ari tu jeles gak tengok mmbe2 sume dpt bunga, tp aku xde dpt satu bunge pon.sdeyy kot. Tp wa xde hal. Even xdpt bunge pon ade nye parents aku yang dtg time konvo tu pon da ckup buat aku hepy. Tak pee konvo dgree ade lg. Banyak lg mase nak crik org bg bunga time konvo tu t. HAHA *Gatal siot aku ni. Xpee gurau sahaje. Bunga xpenting pon..Yang penting family and parents aku ade time aku konvo. Kenangan kot sume tu. Lets check out some pictures of my graduatian day..!
Kami da GRAD..!Bangga siot..
Ape pasal dgn aku tuu..Gembra sgt tu.
Yeahh...!!
Bersama Mak n Ayah tersyang..!







No comments:

Post a Comment