CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Let's Search

Loading...

Thursday, December 11, 2014

December 2014

Last month here. Counting days bila nak habis intern ni. Rasa xsabar. Rasa xnak cepat habis sebab project xsiap lg. Tp nak cepat habis. Pening dengan rasaku ini. Haha. Still have bundle work to do. Berbundle bundle. Tak tahu mana satu nak setle. Kerja banyak. tp sempat lg update blog sebab rasa blog ni dah berhabuk sangat. Hari ni mood nak buat apa-apa kerja xada. Seminggu ni I have no mood to anything. Datang office lemau je rasa. I need a rest. I have no strength at all. Nak cuti. Nak tenang kan fikiran. Fikiran serabut. Tapi tapi tapi final project xsiap lagi. Sabar lah wahai hati. Sikit je lagi nak sampai penghujung. Keep calm fieza.Senyum walau ada kelukaan sedikit kerana orang yang senyum dalam kelukakaan adalah orang yg tabah.. #imisshimalot


No comments:

Post a Comment